We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Zodat het eindresultaat meer is dan de oorspronkelijke producten samen. Value added logistics noemen we dat, of value added services. Afhankelijk van wat de dienst inhoudt. Maar in ieder geval levert het je meer op. Meerwaarde dus met onze logistieke dienstverlening. Daar kun je op rekenen.

Meer service in de administratie

Bij LÈF werken we het liefst samen met de klant. We denken mee, zoeken slimmere oplossingen en zorgen er altijd voor dat het eindresultaat past bij jullie bedrijf en wensen. Met kennis van de logistiek en jarenlange ervaring weten we ook hoe het beter kan. En dat regelen we voor jullie. Dat kunnen administratieve handelingen zijn, zoals douaneformaliteiten of boekingsformulieren. Met deze value added services besparen jullie tijd terwijl je ook zeker weet dat het goed gaat.

Extra kwaliteitscontroles

Wil je zeker weten dat de producten die bij ons binnenkomen en later ook weer verzonden worden, echt goed zijn? Dan kunnen we een extra kwaliteitscontrole uitvoeren. We checken standaard al de inslag, maar kunnen ook handmatig losse onderdelen controleren op bijvoorbeeld lekkage, juiste teksten of bijvoorbeeld afbeeldingen. Vertel ons wat nodig is en we zorgen dat het goed komt.

Fouten herstellen

Goederen met een verkeerd label of in een verkeerde verpakking? Het komt vaak genoeg voor. Toch hoef je zo’n zending niet terug te sturen of te vernietigen. Wij kijken graag naar pragmatische oplossingen. Zoals het ompakken, opnieuw inpakken of bijvoorbeeld stickers over het verkeerde label plakken. Zodat de producten later gewoon mee kunnen in het logistieke proces naar de eindklant.

Meerwaarde toevoegen

Heb je losse onderdelen besteld en moet dat mooi verpakt in een giftset? Of wil je de bestellingen uit de webshop in een bijzondere omdoos verstuurd hebben? Met een kaartje of een handgeschreven notitie? Ook dat doen we. En heb je er nog geen passend verpakkingsmateriaal voor? Vraag het ons en we helpen je daar ook bij. Zelfs voor het deassembleren en op de eindbestemming weer assembleren van jouw producten, reclame-uitingen of bijvoorbeeld POS-materiaal, kun je bij ons terecht.

Bereik meer met value added logistics van LÈF

Extra controles, ompakken, labelen, opnieuw verpakken of ….? Vertel ons wat jij wenst en wij regelen het. Of wij zien een kans en adviseren je om het anders te doen. Met value added logistics bij LÈF heb je altijd meer. Meerwaarde voor je product, een beter logistiek proces en meer tijd en ruimte dan als je het zelf zou doen. Wil je weten welke kansen we zien in jullie logistieke proces? Laten we dan snel eens afspreken en bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Neem contact op  

Value Added Logistics