Altijd de juiste oplossing voor je logistiek, dat is LÈF. Van het ompakken van kleine items tot de opslag en transport van meubels of grote industriële objecten, wij regelen het. Met aandacht, ervaring en maatwerk zorgen we er bij LÈF altijd voor dat de logistiek perfect geregeld is en aansluit op jouw wensen en processen.

Logistieke projecten

Is er meer nodig dan alleen een product van A naar B brengen? Dan regelen we dat. Of dat nu een complexe administratie met douanepapieren betreft, het ompakken van losse items naar giftsets of het uitvoeren van kwaliteitscontroles na inslag. Wij hebben de locatie en de mensen om dit goed uit te voeren. Plus jarenlange ervaring waardoor we voor elk logistiek project een passende oplossing creëren.

Opslag  

Meubellogistiek

De juiste stoel, tafel of bank netjes op het juiste adres op het juiste moment bezorgen? LÈF verzorgt het door-to-floor, geheel gemonteerd op de gewenste locatie dus. Voor deze meubellogistiek hebben we een uniek en effectief systeem ontwikkeld waarmee we de complete logistiek van elk meubelstuk traceerbaar en volgens afspraak uitvoeren. Dit is voor jou niet alleen heel makkelijk, met deze uitstekende service hebben je ook een heel tevreden eindklant!

E-commerce logistiek

Webshops zijn booming. En de logistiek daaromheen neemt dus ook steeds meer toe. Maar groeit dat je boven het hoofd? Of heb je niet meer de ruimte voor de voorraad? Dan schakel je ons in. Met e-fulfilment, de logistiek voor jouw e-commerce, regelen we alles vanaf de ontvangst van de goederen tot en met de verzending en zelfs retouren. En met ons complete, koppelbare warehousemanagementsysteem ben je altijd up-to-date in het hele proces.

Lees meer  

Retourenlogistiek

Het goed en zorgvuldig verwerken van retouren heeft direct impact op de betrouwbaarheid van je merk. Maar die hele logistiek daaromheen is niet altijd gemakkelijk op te zetten naast alle andere bedrijfsactiviteiten. Wij kunnen dat wel, en goed ook. Laat daarom LÈF je retourenlogistiek verzorgen. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt zonder dat je er omkijken naar hebt.

LÈF is more

Met LÈF als jouw logistieke dienstverlener kun je meer:
• 7.500 m2 warehouse
• Laden en lossen via laaddocks en op maaiveldniveau
• Ruime capaciteit voor blok- en europallets, legbordlocaties en vloeropslag
• Naast Schiphol en vlak bij alle grote snelwegen
• Logistiek expert dankzij 20+ jaar ervaring

Logistiek via LÈF, de beste oplossing

Met LÈF krijg je meer inzicht in de voorraad en logistieke kosten, meer mogelijkheden in logistieke oplossingen en altijd een betere afhandeling. Dankzij onze persoonlijke, professionele aanpak creëren we voor iedereen de beste oplossing. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op, dan spreken we elkaar snel.

Contact  

Logistiek