Minder werk aan je webshop? Dat kan met e-fulfillment door LÈF. Wij regelen dan de gehele logistiek voor de webshop: van inboeken en opslag tot verzending, voorraadbeheer en rapportages. Geautomatiseerd waar het kan, persoonlijk waar het beter is. Zo bespaar jij tijd en ruimte terwijl de klanten wel een uitstekende service ervaren.

Webshop fulfillment

E-fulfillment is feitelijk alles wat nodig is om de webshop op rolletjes te laten lopen. In ons warehouse hebben we de ruimte om jouw voorraad op te slaan en de mensen om de orders te picken en in te pakken zodra ze online besteld zijn. Met slimme systemen, extra controles in de verwerking en compleet en koppelbaar warehousemanagementsysteem realiseren we ook voor jou de logistiek die precies past bij jullie wensen en webshop.

WICS; warehouse managementsysteem voor jullie ingesteld

Natuurlijk wil je ook precies weten hoeveel je nog op voorraad hebt en waar de pakjes zijn in het distributieproces. Dat kan met WICS, het warehousemanagementsysteem dat wij voor jullie instellen.
Zo blijf je goed op de hoogte. En wil je frequent rapportages ontvangen? Dan stellen we het zo in dat je die ook krijgt op het gewenste moment en met de gegevens die jij nodig hebt.

Koppelbaar aan jullie systemen

WICS is ook koppelbaar. Dit veelzijdige warehousemanagementsysteem kan gekoppeld worden aan vrijwel elk administratiesysteem. Hiervoor zijn standaard koppelingen beschikbaar. Is er geen standaard koppeling beschikbaar, dan kan via een API een directe koppeling gemaakt worden. Hierdoor kunnen WICS en jullie systeem 24/7 gegevens uitwisselen en is de voorraad- en orderstatus altijd gesynchroniseerd.

Voor de volgende systemen is al een standaard koppeling beschikbaar:

• AFAS
• Lightspeed
• Magento 1 & 2 (API)
• WooCommerce 1, 2 en 3 (API)

• Exact (Online)
• Shopify (API)
• SAP
• Bol.com

Werken jullie met een ander systeem? Vraag ons dan naar de mogelijkheden om WICS daaraan te koppelen.

Geautomatiseerde weblogistiek

Met WICS automatiseren wij jullie weblogistiek zodat je snel en accuraat bent en altijd realtime inzicht hebt. Zoals met het automatisch versturen van een track and trace naar de klant zodra de bestelling verzonden is. Maar ook door nieuwe voorraad direct in de webshop te verwerken zodat de online voorraad altijd klopt. En wil je een signaal zodra de voorraad in de opslag onder een bepaald minimum komt? Dan kan dat ook. Een unieke inlog geeft je 24/7 toegang tot dit warehousemanagementsysteem.

Value added service bij e-commerce

Met value added service maken we meer werk van jullie webshop. Zo kunnen we bij de klanten voor meer beleving rondom jullie merk zorgen met bijvoorbeeld een handgeschreven bedankbriefje bij de bestelling. Of met een extra mooi ingepakt pakketje. Maar ook optimaliseren we het proces waar mogelijk, met bijvoorbeeld de meest efficiënte verpakkingen, kwaliteitscontroles en het ompakken of omlabelen als dat nodig is. Extra service dus door onze persoonlijke aanpak. Zodat we met onze jarenlange ervaring en kennis van dit logistieke vak, ook jullie weblogistiek verbeteren.

E-fulfilment met LÈF

Wil je meer bereiken met jullie webshop terwijl je er minder omkijken naar hebt? Laat ons dan de gehele e-fulfilment verzorgen. Met uitgekiende weblogistiek afgestemd op jullie bedrijf en geoptimaliseerd door onze ervaringen en mogelijkheden. Dat scheelt tijd, ruimte en zorgt voor tevreden klanten. Zullen we snel persoonlijk kennismaken?

Neem contact op  

E-fulfillment