Tijdelijk extra ruimte nodig voor de voorraad? Of de inslag, opslag en verzending voor alle producten uit de webshop uit handen geven? Bij LÈF in Aalsmeer vlakbij Schiphol hebben we daar de ruimte, mensen en kennis voor. Temperatuurgereguleerd en met opslaglocaties voor goederen van elk formaat.

Opslag, inslag en overslag vlakbij Schiphol

Met LÈF als jouw locatie voor op- en overslag en de inslag van goederen, heb je alle ruimte op slechts enkele minuten rijden van Schiphol. Hier vind je zo’n 1.000 m2 vloeropslag, 5.500 m2 footprint en 2.000 m2 mezzanine hebben we opslag voor 7.000 europallets en 20.000 legbordlocaties.

Van klein tot groot

Met docks op meerdere niveaus en verschillende laad- en losmiddelen kunnen we heel veel soorten transport ontvangen en de goederen inslaan en opslaan. Van kleine items in pickdozen tot grote vracht of producten in afwijkende formaten, wij regelen de opslag met vloerplaatsing, palletstellingen of legbordstellingen. Voor de meubelopslag hebben we behalve ons magazijn in Aalsmeer, ook nog speciale temperatuurgecontroleerde containers op externe locaties. Bij LÈF is dus altijd ruimte voor jullie voorraad.

Warehousing en value added services

Met alle benodigde faciliteiten voor uitstekende warehousing regelen we het altijd naar wens. Voor korte of lange termijn, voor kleine en grote producten. Maar ook met extra diensten als dat gewenst is. Zo is een regelmatige kwaliteitscontrole bij elke inslag al standaard bij LÈF. En wil je extra checks op bepaalde producten? Moet een hele zending omgelabeld worden? Of wil je dat de voorraad direct ingeboekt wordt zodat het meteen in de webshop staat? Dan kan dat ook, dat spreekt voor zich.

Lees meer  

Opslag voor webshops

Niet elke bedrijf met een webshop heeft ook genoeg ruimte voor de benodigde voorraad. Loop jij ook tegen de grenzen van je opslagcapaciteit aan? Of heb je vanwege een actie of een seizoensproduct tijdelijk extra opslag nodig? Ook dan kun je bij ons terecht. Voor alleen de opslag of een combinatie van opslag en distributie. E-fulfilment dus.

Lees meer  

Voorraadbeheer met WICS

De voorraad bij LÈF beheren alsof het bij jullie in het bedrijf opgeslagen ligt? Dat kan heel gemakkelijk dankzij ons warehousemanagementsysteem WICS. Hiermee heb je altijd realtime inzicht in de voorraad, krijgen klanten automatisch een track and trace na bestelling, kunnen retouren eenvoudig gemanaged worden en krijg je desgewenst een signaal als de voorraad onder een kritiek punt komt. En wil je WICS koppelen aan jullie administratie? Ook dat is geen probleem.

Opslag bij LÈF, dat geeft ruimte

Heb je meer ruimte nodig voor de voorraad? Of wil je meer ruimte in je tijd en werkzaamheden? Met opslag bij LÈF krijg je beide. Wij regelen de op-, in- en overslag en nemen het voorraadbeheer over als je dat wenst. Met veel ervaring optimaliseren we de processen zodat het ook soepeler en beter verloopt voor jullie en de klanten. Hoe we dit voor jullie kunnen regelen? Laten we dat snel bespreken.

Contact  

Opslag