Bij LÈF hebben we meer dan 20 jaar logistieke ervaring, en dat merk je. We weten niet alleen hoe het geregeld moet worden, we zien ook waar het beter kan. We denken met je mee, adviseren verbeteringen en zorgen voor een beter eindresultaat dan verwacht. Met LÈF als jouw logistieke dienstverlener bespaar je tijd, ruimte en realiseer je altijd meer!

De beste logistieke oplossing voor jouw bedrijf

Vanuit Aalsmeer op steenworp afstand van Schiphol, regelen we de logistiek, het transport, opslag en e-fulfilment voor onze klanten wereldwijd. Of we nu met spoed een pakketje binnen Nederland moeten afleveren of een container vanuit China naar Curaçao verschepen, we regelen het direct en goed. Waar het kan geautomatiseerd om bijvoorbeeld sneller en efficiënter te werken. Maar is een persoonlijke aanpak beter? Dan doen we dat. Met een persoonlijke, professionele aanpak creëren we bij LÈF de beste logistieke oplossing voor jullie bedrijf.

Voor elk product en elk bedrijf

Onze dienstverlening is compleet: nationaal en internationaal transport, de logistiek en het voorraadbeheer vanaf het ontvangen en inslaan tot en met het versturen na bestelling. Maar ook e-fulfilment en het creëren van meerwaarde met value added logistics. Maximale service voor allerlei bedrijven, van kleine producten tot grote meubelstukken of industriële apparatuur. Wil je kunnen rekenen op uitstekende logistieke ondersteuning waarbij altijd de beste oplossing gezocht of gecreëerd wordt? Reken dan op LÈF.

Onze faciliteiten

Bij LÈF hebben we de faciliteiten en ruimte om elke logistieke oplossing mogelijk te maken:
• 7.500 m2 warehouse brandtechnisch gecompartimenteerd en temperatuurgereguleerd
o (5.500 m2 footprint + 2.000 m2 mezzanine)
• 5 laaddocks in laadkuil
• 2 laad- en losdeuren op maaiveldniveau
• 20.000 legbordlocaties
• 7.000 europalletposities
• 1.000 m2 vloeropslag
• Risicoklasse 3 inbraakbeveiliging
• Brandmeld- en vluchtinstallatie met toegangscontrole

Onze mensen

Dat we zo’n goede service kunnen leveren, komt ook door de mensen bij LÈF. We werken met vaste medewerkers en een flexibele groep die we kunnen inzetten zodra dat nodig is. Zij zijn veelzijdig inzetbaar; van inslaan en orderpicken tot kwaliteitscontroles, ompakken maar ook op locatie vracht ophalen of afleveren en zelfs in elkaar zetten. Samen zetten we ons elke dag in om het beter te doen voor onze klanten. En met sociaal werkgeverschap willen we het ook steeds beter maken voor onze mensen.

Het effect van LÈF

Met LÈF als logistieke partner ervaren onze klanten dat hun bedrijf professioneler wordt. Het transport wordt beter, de dienstverlening verbetert en de klanten zijn tevreden. Terwijl het hele logistieke proces bij hun minder ruimte en minder tijd kost, verbetert het resultaat en het imago van het bedrijf. Dat is het effect van LÈF.

Laten we kennismaken!

Wil je weten wat we voor jullie bedrijf kunnen betekenen? Laten we dan snel afspreken.

Neem contact op  

Over ons