Van een spoedlevering met de koerier tot een container uit China, wij verzorgen het transport voor al onze klanten. Waar het ook vandaan komt en waar het ook naartoe moet. Op elk moment en precies zoals gewenst. Of beter nog, want bij LÈF denken we mee en zoeken altijd naar de beste logistieke oplossingen voor jullie vracht.

Wegtransport, zeevracht & luchtvracht

Binnen Nederland, in heel Europa en daarbuiten, LÈF haalt en bezorgt goederen op elke gewenste plek. Afhankelijk van het budget, de zending en locatie gebeurt het transport via de weg, zee of lucht. Met dedicated transport of in groupage kunnen wij elke vracht ophalen en verzenden. Daarvoor gebruiken we ons eigen transport en werken samen met ons netwerk van betrouwbare nationale en internationale transporteurs. Wereldwijde transportcoördinatie dus, dat is ons dagelijks werk.

Koeriersdiensten

Moet een pakket of vracht met spoed geleverd worden? Of precies op de afgesproken tijd? Met koeriersdiensten regelen wij dat. Time critical, same day delivery of op een ander gewenst moment. Vertel ons waar de vracht wanneer opgehaald kan worden en wanneer het op welke locatie bezorgd moet zijn, dan zorgen wij voor de rest.

Op locatie met tweemansdistributie

Niet elke vracht moet alleen maar bezorgd worden. Het op locatie plaatsen, uitpakken en de verpakking weer meenemen is een extra service die sommige van onze klanten ook aanbieden. En wij maken dat dan waar. Deze leveringen verzorgen wij met tweemansdistributie. Zo kunnen we ook grote, zware of juist kwetsbare vracht netjes op tijd en schadevrij op de juiste plek in huis of bedrijf bezorgen.

Van pakketjes tot pallets, LÈF levert

Of het nu om de verzending van brievenbuspakketjes gaat die in jouw webshop worden besteld en bij ons opgeslagen liggen, of dat je een paar complete pallets uit het ene land naar het andere land wilt laten vervoeren. Bij LÈF regelen we het op de manier die het beste bij jou past. En met de service die jij wenst. LÈF levert, gegarandeerd. En als je wilt, doen we dat ook voor jouw transport. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan voor je klaar.

Neem contact op  

LÈF is more

Met LÈF als jouw transporteur kom je verder:
• Voor nationale en internationale transporten
• Time critical, same day delivery of elk ander moment
• Centraal gelegen naast Schiphol en alle grote uitvalswegen
• Met eigen auto’s en ingehuurd transport
• Meer dan 20+ jaar transportervaring

Neem contact op  

Transport